Image Recreanten Volleybal Rayon Eemland

Recreanten Volleybal Competitie voor Amersfoort en omgeving

http://www.rayoneemland.nl

e-mail t.b.v. de programma's: carlo@kielstra.com
tel.nr.: 06 44606345


Laatste mededeling:
Carlo Kielstra (carlo@kielstra.com) op: zaterdag, 15-9-2018
Onderwerp: Speeldata en indeling voor start competitie 2018/2019 bekend
De speeldata voor de eerste helft van het seizoen 2018/2019 zijn bekend. De speelschema's zullen steeds enkele weken voor start van de wedstrijden hier op de website worden geplaatst.

Ook dit seizoen zijn er wisselingen in deelnemende teams. Aanmeldingen zijn er van: Switch-3 (H2), Switch (D1) en Surf (D1).
We hebben afmeldingen van: NBC (H1), Chill Out (D1), Keistad (M4) en Marniks (M3).

Let op: door promoties, degradaties en nieuwe teams kan het zijn dat je in een andere poule bent ingedeeld. Zie de mededeling hieronder voor het overzicht

Er is nog een vacature voor zaalwacht. Ed Paardekooper heeft aangegeven komend jaar nog deze taak te vervullen, maar vanwege veiligheid moeten er minstens twee zaalwachten aanwezig zijn. De afgelopen jaren hebben we vaste zaalwachten gehad die elke week aanwezig waren, als we weer iemand kunnen vinden die dat op zich wil nemen zou dat fijn zijn. Voorlopig hebben we al enkele mensen gevonden die een losse avond willen komen. Ook dat is erg welkom en dan kunnen we een roulatieschema maken. Aanmelden kan met een reply op deze email of loop eens in de zaal langs de tafel voor info.

Eventuele nieuwe teams die nog willen meedoen kunnen zich bij mij melden tot 14 oktober en in overleg kijken we dan wat mogelijk is.

Meer
Mededelingen


Meer foto's